voorraad_oranjeVoorraad inventarisatie
Tellers die maar wat doen? ‘Dicht’ rekenen? Onze grootste nachtmerrie! MCST stelt voor elke opdracht een specifiek protocol op, waardoor tellers efficiënter werken en fouten voorkomen.

Hoe werkt een voorraadinventarisatie?
Om uw telling tijdig en nauwkeurig af te ronden, volgt MCST een nauwgezet proces. Vooraf neemt MCST de dag met u door. Hoe laat beginnen wel? Wie komt er? Wij zijn er van uw kant aanwezig? Wat wordt er geteld?

De tellers krijgen duidelijke instructies en de juiste technische hulpmiddelen en tools. Vervolgens voeren de tellers uw voorraadinventarisatie uit, op een van de onderstaande manieren. Daarbij worden ze aangestuurd door vaste teamleiders en medewerkers.

Voorraad inventariseren door scanning
De tellers nemen uw artikelen op stuksniveau op. Door scanning op basis van uw artikelbestanden optimaliseren zij automatisch uw bestelsysteem.

Integrale methode
De tellers tellen alle artikelen en rapporten deze in de gewenste productgroepen. Met deze zuivere opname bepaalt u de waarde van uw voorraad.

50-methode
Ideaal voor tussentijdse financiële inventarisaties: een snellere methode van inventariseren.

In welke situaties?
Natuurlijk zijn periodieke voorraadinventarisaties nuttig voor uw financieel overzicht en om uw bestelsysteem op orde te houden. Ook het openen, sluiten, of verbouwen van filialen zijn goede momenten om uw voorraad te laten tellen.

balansenWinkelinrichting & Vakkenvullen
Opent u binnenkort een nieuw filiaal? Heeft u tijdens drukke periodes niet genoeg medewerkers om uw vakken te vullen? De medewerkers van MCST helpen bij uw winkelinrichting. Bijvoorbeeld bij:

– vakkenvullen op basis van schappenplannen
– het aanbrengen van prijskaartjes
– het aanbrengen van winkel- en signing materiaal

Dat doen ze uiteraard onder aansturing van teamleiders die al jaren bij ons werken.

Traject-controle

Hoe weet u dat uw order-picker goed werk aflevert? Dat u niet alleen de Cola, maar ook de Cola Light ontvangt? MCST controleert uw goederenstroom op bijvoorbeeld aantallen of verpakkingen. Van binnenkomst tot magazijnopslag, order-picking en verzending.

voorraad_oranjeDisplay plaatsing
Wilt u uw displays laten plaatsen? MCST zorgt voor de afstemming met winkeliers. Uw displays zien er netjes uit en staan op de juiste plaats. Of het nu gaat om grote product-displays, inflatable displays, of geurdisplays. Indien gewenst vullen onze medewerkers uw displays aan en halen zij ze ook weer op. 

Onze klanten