De missie van Multicount-Sneltel:
Multicount-Sneltel is een eigentijdse serviceverlener die (winkel)bedrijven ontzorgt bij alle voorkomende werkzaamheden in haar dagelijkse operatie. Wij zijn expert in het inventariseren van voorraden en bieden daarnaast ondersteuning bij de uitvoering van operationele processen.
Multicount-Sneltel onderscheidt zich door een adequate afhandeling en verslaglegging. Snelheid, kwaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid en klantgerichtheid staan bij ons bovenaan.

De kernwaarden van Multicount-Sneltel:
1. Kwaliteit                                            3. Samenwerking/trots/teamgeest
2. Flexibiliteit                                        4. Klantgerichtheid
5. Betrouwbaarheid

De visie van Multicount-Sneltel:
MCST beschikt over een landelijke dekking en heeft een sterk netwerk waarbinnen (potentiele) klanten pro-actie benaderd worden. De klantenkring van MCST is verdeeld over verschillende sectoren en bestaat naast (traditionele) Retail klanten ook uit online aanbieders en industrie. De opdrachten portefeuille is hierdoor meer gespreid.

MCST staat in de markt bekend om de uitstekende naam als het gaat om flexibiliteit, snelheid en kwaliteit van uitvoering. Er is een flexibele poule medewerkers die kundig en betrokken zijn. De verantwoordelijkheid voor voldoende capaciteit van de poule is regionaal belegd.
MCST biedt een vast dienstenpakket aan, werkt efficiënt en voert opdrachten accuraat uit. Hierdoor kunnen diensten tegen een markt conforme prijs worden aangeboden.

Kent u het MCST team?

Arjan van den Bosch
Planning en Calculatie

Marjolein Jansen
Controlling en Rapportage

Johan Appelman

Jan

Jan Burghgraef

Geert van Ommen

Saskia Ursinus

Rinaldo Newar

[/one_sixth]

Priscella Mitchell

Andy Kwidama

Ben Morton

Donovan Appelman

Onze klanten